Rólam

previous arrow
next arrow
PlayPause
Shadow
Slider

Higgyék el, kora gyermekkoromban nem az volt az álmom, hogy mások vizesblokkjaiban kotorásszak napi 8-10 órában, hétvégén, ünnepnap, vagy amikor szükség van rám. Ha egy gyerek ilyet állít az oviban, azt biztosan pszihológushoz küldik, mondván. – Ügyes a kicsi, de valami gond van vele!

Én is “tűzoltó akatram lenni, meg katona, vadakat terelő juhász.” Aztán megtanultam az autószerelő szakmát, mert mindig is érdekelt a mechanika, a gépek, a motorok. Utána kipróbáltam még több mindent, mert  vonzott az új, az ismeretlen. Kihívásnak tekintettem egy-egy új terület, szakma, foglalkozás megismerését, elsajátítását, tökéletesre fejlesztését.

2004-óta foglalkozom duguláselhárítással. Véletlenül csöppentem bele, mondhatnám, hogy a sors dobta a labdát, én meg elkaptam. Eleinte azért csináltam, mert nem volt éppen más. Aztán megismertem a “szakma titkait”, egyre több sikerélményt adott és megszerettem. Természetesen nem elsősorban a szakma “fizikai” részét, hanem azt, amire sokan nem is gondolnak.

  • Azt, hogy tudok segíteni az embereknek, amikor bajban vannnak.
  • Azt, hogy rendelkezem a kellő szakmai felkészültséggel, tapasztalatttal, technikai háttérrel ahhoz megoldjam az akkor éppen “világvégének” tűnő problémát.
  • Azt, hogy a távozásom után ismét tökéletesen lefolyik a lefolyó, a wc, a mosogató vagy a kád vize.

Dunakeszin élek így fő munkaterületem ez. Manapság, amikor tele vagyunk mondva csinált “mesteremberekkel”, számomra alapvető, hogy a munkámra garanciát vállalok. Tapasztalataim alapján a mai világban a legfontosabb tényező a munkavégzés ára! Munkadíjaimat ezért úgy  alakítottam ki hogy az a lehető  legátláthatóbb és legérthetőbb legyen mindenki számára! Tényleges fix árak! Árak itt!

Nem vagyok gyorsszolgálat, de a nap 24 órájában elérhető vagyok, tanácsokért is bártan hívhatnak! Praktikák, tanácsok itt!