Duguláselhárítás

previous arrow
next arrow
PlayPause
Shadow
Slider
A duguláselhárításhoz a legmegfelelőbb eszköz a csőtisztító gép – spirálgép.
Egyes esetekben célszerű a csövet átmosni – főleg alapvezetékeknél  kültéren  – erre tökéletes megoldás egy kerti csap amire locsoló tömlőt lehet csatlakoztatni.A profi duguláselhárítás alapfeltétele a megfelelő eszköz. Rottenberger  R600 spirálgéppel dolgozom , a csövek tisztításához 16 és 22-es spirált használok, locsolótömlő és magasnyomású mosó mosó szintén jó szolgálatot tesz egyes esetekben.A lerakódott szennyeződéseknek köszönhetően előbb-utóbb minden szennyvízvezeték eldugulhat. A szennyeződések és a dugulás jellegétől függően más és más módszer kínálkozik a probléma megszüntetésére, a duguláselhárításra.

Munkám során a dugulás minden elképzelhető formájával szembetalálkoztam már. Korszerű gépparkomra, tapasztalatomra támaszkodva minden problémát gyorsan és hatékonyan orvosolni tudok. Ha baj van ne essen kétségbe, hívjon bátran hétvégén és akár ünnepnapokon is!

Bármilyen lefolyó, mosdó, WC eldugulása roppant nagy problémát okoz egy háztartásban, hiszen amikor a használt víz lefolyása akadályoztatva van, akkor szinte megáll az élet azon a területen. A tisztálkodás, a főzés és étkezés utáni edénytisztítás elengedhetetlen része mindennapjainknak, ezek felfüggesztése csak ideig-óráig lehetséges.

A duguláselhárítás mindezt a problémát megszünteti, ám a legtöbb ember tart ettől a lehetőségtől, mivel egy esetleges falbontás esetén rendkívül nagy károk történhetnek a lakásban. A duguláselhárítást korszerű gépek segítségével végzem, pontosan azért, hogy mindezt falbontás nélkül képes legyenk kivitelezni.